Utilizarea unui mijloc de protectie a gurii si nasului este obligatorie in Centrul Comercial Felicia

distantare socialaIn momentul de fata cel mai important este ca fiecare din noi sa avem grija de sanatatea noastra. Dupa cum stim, distantarea sociala este foarte importanta pentru a stopa raspndirea virusului, de accea accesul in Centrul Comercial Felicia se face in continuare in grupuri restranse, iar clientii trebuie sa respecte o distanta de minim 1,5 m.

Tot ca o masura de protectie a sanatatii clientilor, Centrul Comercial Felicia sustine decizia luata de autoritatile locale, conform Hotararii nr. 5 al CJSU Iasi.

Astfel, accesul clientilor in Centrul Comercial Felicia se face doar daca acestia au gura si nasul acoperite, cu un mijloc de protectie.  Acestia pot folosi o masca, o esarfa sau alte articole vestimentare, pe care le au la indemana.

Ca urmare a hotararii autoritatilor locale, purtarea unui mijloc de acoperire a gurii si a nasului este obligatorie, cand va aflati in spatii inchise, cum ar fi: spatii comerciale, farmacii, piete agroalimentare, institutii publice, etc.

De asemenea, covoarele de la intrarea in Centrul Comercial Felicia au fost imbibate cu dezinfectant astfel incat orice client intra sau iese din centru sa aiba posibilitatea de a-si dezinfecta incaltamintea.

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia Iasi.

Search

aprilie, 2024