Filme interesante lansate la inceput de 2020

Ce filme faine au aparut de la inceputul anului 2020 iti spunem noi. Am mai povestit despre filme de dragoste si despre filme cu note mari pe IMDB, dar azi am făcut o selecție care cuprinde filme pentru toate gusturile, de la pelicule cu supereroi, fantezii, drame, acțiune, thriller, chiar și horror.

Dolittle17 ianuarie 2020

Robert Downey Jr. apare în rolul unui veterinar excentric, din perioada victoriană a Angliei, într-un film pentru întreaga familie. Evident, aşa cum ştim povestea, el descoperă că poate vorbi cu animalele, aşa că distracţia e garantată în acest film de aventuri şi comedie. Pe lângă fostul Iron Man, în film îi vom auzi pe Tom Holland, Rami Malek, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Kumail Nanjiani, John Cena, Selena Gomez, Octavia Spencer şi Marion Cotillard, şi îi vom vedea pe Antonio Banderas şi Michael Sheen.

Bad Boys for Life/Băieţi răi 317 ianuarie 2020

Al treilea film al celebrei serii cu „băieţii răi” din Miami îi readuce pe ecrane pe Macus şi Mike, respectiv Martin Lawrence şi Will Smith. Din distribuţie mai face parte şi Alexander Ludwig. La 25 de ani distanţă de la primul film şi la 17 de la al doilea, cei doi poliţişti îşi unesc din nou forţele, de data asta contra unui mercenar albanez, căruia i-au omorât fratele. Primele două filme au adunat împreună peste 400 de milioane de dolari.

1917 –23 ianuarie 2020

Acest fim istoric despre Primul Război Mondial spune povestea salvării a 1.600 de militari, cu ajutorul a doi tineri britanici. Din distribuţie face parte Colin Firth, iar regizor e Sam Mendes, filmul fiind deja nominalizat la trei Globuri de Aur, printre care şi cel mai bun film.

Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) – 7 februarie 2020

Dacă ți-a plăcut de Margot Robbie în rolul Harley Quinn, te vei bucura cu siguranță să o revezi în această peliculă al cărei titlu îl vei uita peste câteva momente. Birds of Prey sau Păsările de Pradă le mai are în distribuție pe Jurnee Smollett – Bell în poziția de Black Canary și Mary Elizabeth Winstead ca Huntress. Acțiunea se va petrece în Gotham.

Onward6 martie 2020

Una dintre cele mai aşteptate animaţii ale anului, produsă de Disney/Pixar, arata povestea a doi fraţi elfi, care vor să-şi readucă tatăl la viaţă cu ajutorul magiei. Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer şi Julia Louis-Dreyfus îşi împrumuta vocile unora dintre personajele acestei animaţii pentru toată familia, şi care ne promite atât râsete, cât şi momente emoţionante şi aventuri.

A Quiet Place Part II – 8 martie 2020

După ce prima parte a acestui horror, din urmă cu doi ani, a avut un succes remarcabil, adunând peste 340 de milioane de dolari la box-office şi fiind foarte bine primit de critici, inclusiv printr-o nominalizare la Oscar, partea a doua prezintă aventurile familiei Abbott în afara casei lor. Tatăl a fost ucis de una dintre creaturile cu auz ultrasensibil, din viitorul postapocaliptic, aşa că rămâne de văzut cum se vor descurca mama şi copiii în această lume în care nu doar creaturile sunt marele pericol. Emily Blunt îşi reia rolul, iar din distribuţie mai fac parte Cillian Murphy şi Djimon Hounsou. Regizor este John Krasinski, soţul lui Emily Blunt atât în primul film, cât şi în viaţa reală.

Promitem sa revenim cu alte titluri ce ar trebui sa apara in cursul acestui an.

Tu ce film abia astepti sa se lanseze?

Search

martie, 2024