Maratonul filmelor de dragoste

Indiferent dacă ești într-o relație sau pe cont propriu, vizionarea  filmelor de dragoste nu are cum să nu te relaxeze și să nu te binedispună. Și chiar dacă se va lăsa cu lacrimi pe alocuri, cele mai bune filme romantice ne amintesc că nicio poveste de dragoste nu este perfectă și că fluturii în stomac ne scot din amorțeală și ne determină să gonim în calea fericirii.

Așa că aprovizionează-te cu snacks-uri, ideal sănătoase, cheamă-ți cele mai bune prietene la tine sau, de ce nu, convinge-ți iubitul să vizionați împreună maratonul filmelor de dragoste și pregătește-te pentru îmbarcarea în caruselul de emoții. Am pregătit o listă a celor mai apreciate filme de dragoste de-a lungul timpului. Oricand poti cauta si alte titluri pe IMDB.

filme siropoase

The Notebook

Un film clasic în rândul poveștilor de dragoste consacrate, peste care nu poți trece fără să verși câteva lacrimi. Povestea este despre puterea îndelungată a iubirii și despre miracolele care îi transformă pe oameni când se îndrăgostesc. Și mai are rost să menționăm că Ryan Gosling joacă în rol principal, alături de frumoasa Rachel McAdams? Sunt absolut superbi!

 

Titanic

O poveste de dragoste din adâncurile Oceanului Atlantic. Filmul spune povestea dramatică a scufundării vasului Titanic cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rol principal. Cadrul este foarte aproape de adevărata tragedie și prezintă o poveste de dragoste frumoasă, cu un sfârșit tragic.

filme romantice

About Time

Când Tim află că poate călători în timp și își poate schimba destinul, se întoarce în trecut să-și cucerească femeia visurilor. Darul îl scapă de suferință și-l ajută să salveze mai multe vieți, însă joaca cu timpul se dovedește a fi periculoasă. About Time este o comedie romantică despre dragoste dincolo de rigorile timpului și despre minunile care se întâmplă chiar dacă nu poți schimba trecutul.

 

One Day

Cele mai frumoase și triste povești de dragoste sunt afectate de așa numitul bad timing. Este și blestemul Emei și a lui Dexter, care își petrec puțin timp împreună chiar înainte de absolvirea colegiului și rămân prieteni pe viață. Ea este muncitoare și are principii puternice, iar el se transformă într-un bărbat fermecător și bogat, care se așteaptă ca lumea să stea la picioarele lui. Din timp în timp, se regăsesc și asistăm la scene de prietenie, luptă, speranțe și oportunități ratate, râsete și lacrimi. Undeva de-a lungul călătoriei, cei doi realizează că ceea ce au căutat a fost acolo dintotdeauna. Pe măsură ce înțeleg semnificația întâlnirii lor, se conformează naturii iubirii și vieții în sine.

filme de dragoste

Crazy. Stupid. Love

Filmul deschide o incursiune hilară în lumea întâlnirilor romantice, cu o grămadă de scene la care vei râde cu gura până la urechi. Crazy. Stupid. Love a cucerit cu umorul și scenele nebune, dar și cu substratul romantic.

 

A Walk to Remember

A Walk to Remember este apogeul filmelor lacrimogene. Povestea este una clasică, el este un bad boy și se îndrăgostește de cea mai inocentă fată. Tatăl ei se opune cu un motiv justificat, ea fiind pe moarte. În ciuda deznodământului, trăiesc împreună povestea vieții lor. Spoiler alert: vei asculta pe repeat melodia You a trupei Switchfoot după vizionarea filmului.

Five Feet Apart

Stella și Will sunt doi adolescenți ce se luptă cu o afecțiune severă a sistemului respirator. Se întâlnesc într-o clinică și, în ciuda atracției, sunt nevoiți să păstreze distanța fizică. Will este rebel și nonconformist, iar Stella îl inspiră treptat să iubească viața și îl salvează de el însuși, chiar dacă orice atingere între cei doi este în afara limitelor.

Daca nu te pasioneaza neaparat filmele de dragoste avem si recomandari din alte categorii dar bine cotate de IMDB.

Vizionare placuta.

Search

aprilie, 2024