Informare cu privire la situatia masurilor implementate impotriva raspandirii virusului in Centrul Comercial Felicia

Situatia in care ne aflam cu totii, generata de numarul de cazuri confirmate cu COVID-19 (coronavirus), necesita sa ne mobilizam mai eficient astfel incat sa contribuim la stoparea raspandirii virusului.

In acest sens, administratia Centrului Comercial Felicia a luat urmatoarele masuri de preventie, pentru siguranta vizitatorilor din magazine:

  1. Dezinfectarea periodica a zonele cu risc ridicat de transmitere a virusului: (manere usi, vase de toaleta si clapetii aferenti, etc.), o data la 1.5 ore, cu solutii care respecta caracteristicile specificate de autoritatile din domeniu.
  2. Alte masuri: informarea vizitatorilor prin mesaje vizuale si audio privind masurile de prevenire a infectiei, cu urmatoarele informatii:
  • Spalati-va bine mainile, de multe ori, cu apa si sapun.
  • Nu va atingeti ochii, nasul si gura cu mainile, daca nu sunt igienizate.
  • Acoperiti-va gura si nasul cu servetel de unica folosinta, daca stranutati sau tusiti. Aruncati servetelul imediat dupa folosire.
  • Utilizati masca de protectie doar in cazul in care suspectati ca sunteti bolnav sau in cazul in care acordati asistenta persoanelor bolnave.
  • Evitati contactul direct cu persoanele care au simptome de raceala, gripa sau care sufera de infectii respiratorii acute.
  1. Supendarea evenimentelor din perioada urmatoare, pentru evitarea aglomerarii.

Pentru siguranta si sanatatea tuturor, vizitatorii Centrului Comercial Felicia sunt rugati sa implementeze masurile de prevenire a infectiei cu virusul COVID-19, mentionate mai sus si sa evite intervalele orare aglomerate. De asemenea, se recomanda folosirea ca metoda de plata cardul bancar sau telefonul si sa se pastreze distanta fata de persoanele din jur.

*masurile de mai sus au caracter preventiv.

In contextul situatiei actuale, Centrul Comercial Felicia, inclusiv hypermarketul Carrefour, isi desfasoara activitatea dupa programul normal:

Program magazine galerie:

Luni – Sambata: 09.00 – 21.00

Duminica: 09.00 – 20.00

Program hypermarket Carrefour:

Luni – Duminica: 8.00 – 22.00

Va multumim!

Search

aprilie, 2024