Netflix în aprilie

După ce Netflix a declarat ziua de 15 aprilie zi liberă, și cei de la HBO au răspuns prietenos cu urare de odihnă bună și călduroasă, că vorba aia ”Winter is coming”, se poate observa cu ochiul liber că Netflix încarcă pe platformă luna aceasta producții așteptate. Noi episoade din serii îndrăgite, dar și producții proprii.

Dintre titlurile care atrag atenție în fața device-urilor amintesc:  Kramer vs. Kramer, Troy, Legends of the Fall, Girl Interrupted, Gladiator, GoodFellas, The Prestige și Les Misérables. Sună bine până acum, nu? Pe de o parte, de astăzi serviciul de streaming online aduce Pinky Malinky: Part 2 un program original Netflix pentru copii și familie: Pinky Malinky e pe val! Băiețelul hotdog își continuă aventurile vesele împreună cu Babs și JJ și e la fel de generos când vine vorba despre distracție și voie bună. Pe de altă parte, o nouăq încărcare de azi are titlul lung, dar provocator: The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford / Asasinarea lui Jesse James de către lașul Robert Ford.

În următoarele zile ne așteptăm la sezonul 2 din The Protector sau, pe românește, Ultimul protector al orașului, o producție originală Netflix. A doua serie ni-l arată pe Protector confruntându-se cu noi provocări, pericole și alegeri imposibile.

La finalul lunii avem parte de un show de stand-up și un anime, mai puțin comic, dar interesant, ce așteaptă vizualizări cât mai multe. Este vorba despre Anthony Jeselnik: Fire in the Maternity Ward / Anthony Jeselnik: Un show incendiar (stand-up original Netflix) și Portalul: Animația (anime original Netflix) – După ce știința descoperă o substanță misterioasă care poate influența mintea umană, două facțiuni încep un război total pentru controlul acestei puteri extraordinare. Acestea fiind spuse, spor la vizionări!

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024