Zâmbești, dăruiești / Concurs de biciclete pentru copii

Dacă sportul vine pe două roți, zâmbetele sunt garantate!

Caritate, dezmorțire, relaxare și socializare, toate într-o singură zi la Zâmbești, Dăruiești! Concurs de biciclete! Și anul acesta, echipa Salvați Copiii Iași, alături de ProBikeAddiction și  Centrul Comercial Felicia Iași vă așteaptă la o zi pe cinste în care se vor servi porții generoase de zâmbete pentru cei ce vor să se întreacă în biciclit, dar și pentru copiii ce vor beneficia de donațiile strânse în urma acestui concurs.

Sâmbătă, pe 27 mai, în parcarea Centrului Comercial Felicia, echipa de organizare este gata să dea startul la ora 11.00 iar la ora 15.00, cu binemeritate aplauze, să premieze pe fruntașii probelor concursului. Bineînțeles, organizatorii se vor asigura ca la final toți participanții să rămână cu o amintire de neuitat, întipărită în suflete și în diplome de participare!

Evenimentul va fi organizat pe 4 grupe de vârstă:  4-6 ani,  grupă exclusiv pentru copii cu roți ajutătoare, 7-9 ani, 10-14 ani și 14 -18 ani și se va parcurge un traseu tip circuit adaptat vârstei participanților.

 Înscrierea se face pe site-ul www.zambetindar.ro, iar taxa de participare este sub forma unei donații recomandate de 25 lei. Evenimentul este organizat în cadrul celei de-a doua ediții a Campaniei de strângere de fonduri ”Zâmbet în dar” organizată de Salvați Copiii Iași: activități sportive, spectacole de muzică, dans și concursuri antrenante oferă și anul acesta comunității ieșene prilej de mișcare, bună dispoziție și generozitate pentru o cauză bună: peste 100 de copii care trăiesc în condiții de sărăcie extremă au nevoie de sprijin pentru a-și continua studiile și a trăi armonios.

Află mai multe detalii pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024