O săptămână până la cel mai așteptat festival de artă și zbor!

 Mai sunt doar 7 zile până când cerul Iașului va fi brăzdat de avioane și parașutiști: peste 20.000 de ieșeni sunt așteptați la cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Artă și zbor Hangariada. Ultimul weekend din mai va aduce ieșenilor, dar și participanților de peste hotare care deja și-au rezervat locurile, multă adrenalină, artă și distracție. Hangariada promite trei zile de fericire în care muzica bună, zborul, dansul și sportul vor transforma cei peste 10.000 de metri pătrați ai Aeroclubului ”Alexandru Matei” într-un spațiu unic, creativ și energizant.

  Hangariada 2017 (26-28 Mai) este o experiență completă: dans, muzică, sport, zbor, adrenalină și multă distracție. Artiști din România, dar și de peste hotare (Germania și Macedonia) vă vor face să dansați până în zori pe ritmuri de electro, rock alternativ, jazz, swing și raggae. Evenimentul e înscris în programul manifestărilor FIE 2017, iar ediția din acest are o adresabilitate extrem de largă, activitățile programate în timpul zilei fiind potrivite pentru toate vârstele.

  Vineri, 26 Mai, după salturile cu parașuta și zborurile programate în prima parte a zilei, pe scena din hangarul Aeroclubului vor urca mult-așteptații Whiskydenker, alături de Moonlight Breakfast, Les Elephants Bizarres, Outstorm, Socez și Avantgarde.

 Sâmbătă, 27 Mai, după programul de zbor din timpul zilei și multitudinea de activități sportive, educative și recreative (paintball, face painting, trambuline, boot camp, fotbal în baloane supradimensionate, ateliere de educație non-formală, expoziții foto) pe scena din hangar vor urca Dubescu, byron, Nouă ani Lumină, Travka, YellLow și macedonienii de la Conquering Lion. DJ Iulia va închide seara de sâmbătă cu un after-party pentru cei care doresc să prindă răsăritul pe aerodrom.

  Duminică, 28 Mai, este rezervată zborului și activităților creative și recreative. În programul propus de organizatori se regăsește concursul național de Freestyle Football si expoziția-concurs organizată în parteneriat cu CJRAE Iași, alături de multe suprize pregătite pe terenurile de sport. O atracție pentru participanți va fi, cu siguranță, photo booth-ul gratuit pregătit pentru hangarieni  de Accenture, ocazie de a pleca cu o fotografie gata printata ca amintire a celor trei zile de fericire la Hangariada.

  Biletele Hangariada sunt disponibile online, pe platforma www.kompostor.ro și în locațiile partenere. Programul detaliat al activităților poate fi consultat pe pagina de facebook a evenimentului (facebook.com/hangariada) și pe site-ul www.hangariada.ro.

 

Search

martie, 2024