Cromatic, cardul tău spre vacanță

Te gândești deja la vacanță? Să fie la mare sau la munte? În țară sau în afară? Cu copiii sau veți merge doar voi doi? Vacanța de vară este de cele mai multe ori specială, fiind în sezonul cald, iar atmosfera este cu adevărat de sărbătoare, deoarece te relaxează și te încarcă cu energie pozitivă.

Dacă ai început să îți faci planurile, ți-ai ales destinația și cazarea, vino pe la Centrul Comercial Felicia, să vezi ce ți-am pregătit pentru vacanța aceasta. Fiindcă ne-am gândit la necesitățile tale, am pregătit o noua campanie, care te va inspira vara aceasta.

Campania Cromatic, cardul tău spre vacanță se desfășoară în perioada 15 mai – 14 iunie, și se adresează celor care dețin un card de fidelizare Cromatic.

Vino cu bonurile de cumpărături la Centrul Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, în zona magazinului Deichmann, și transformă suma lor în puncte, cu care vei accesa premiile de vacanță.

Ți-am pregătit peste 600 de premii instant!

Acumulează puncte pe cardul tău Cromatic, în perioada 15 mai – 14 iunie, și alege ce premiu dorești:  

  • Vouchere Yves Rocher
  • Genți pentru voiaj
  • Genți pentru cosmetice
  • Saltele de plajă
  • Geluri de duș
  • Parasolare pentru mașină

În baza punctelor vechi, alege unul dintre premiile surpriză. Vino la Centrul Cromatic și selectează ”Premiul Surpriză”, din sistem, și află ce vei câștiga!

*Un client poate accesa în același timp și un premiu, în baza punctelor acumulate în perioada campaniei, și un ”premiu surpriză” , în baza punctelor vechi.

**Un client poate accesa un premiu din fiecare categorie  o dată la 15 zile.

Înscrie-te în sistemul nostru de fidelizare Cromatic!

Dacă nu ai un card Cromatic, te invităm să îți faci unul pe loc și în mod gratuit, la Centrul Cromatic.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024