Live Cooking Nights la Restaurant Panoramic

Astăzi nu trebuie să gătești! Ești invitat la Restaurant Panoramic la cea mai incendiară experiență culinară!

În fiecare vineri, începând cu ora 19.00, bucătarii premiați ai Restaurantului Panoramic vor găti Live pentru tine.

Ți-am pregătit 4 seri speciale de Live Cooking, cu ingrediente savuroase și tehnici personale de gătit alese de maeștrii noștri bucătari pentru cel mai inedit show culinar!

Alege ingredientele tale preferate, consultă-te cu bucătarul nostru şi savurează cele mai rafinate preparate gătite Live la înălțime!

 

Live Cooking Nights:      

  • Sea Night, 27 iunie – Savurează o selecție specială de preparate pe bază de pește, midii vongole, creveți și fructe de mare, asezonate cu cele mai proaspete și savuroase legume exact pe gustul tău!
  • Pasta Night, 10 iulie – Descoperă celebrele rețete de paste italienești, gătite tradițional sau avangardist, și exprimă-ți gustul și preferințele în crearea unor sosuri unice, bazate pe ingrediente și condimente speciale!
  • Raw Vegan Night, 17 iulie – Bucură-te de cea mai rafinată selecție de preparate raw vegane, ideale nu doar pentru iubitorii acestui stil, ci și pentru adevărații gurmanzi deschiși să trăiască experiențe culinare noi! Combină legumele și fructele tale preferate cu germeni, semințe, nuci și superalimente și oferă-I corpului tău o porție binemeritată de hrană vie!
  • Freestyle Night,  24 iulie – Fii liber să-ți exprimi stilul culinar și să combini ingredientele preferate într-un mod unic! Nu rata ocazia de a-ți pune amprenta culinară pe fiecare preparat și de a trăi o experiență culinară unică la înălțime!

Rezervă-ți un loc acum:

T: 0232 20 50 13 | E: panoramic@hotelunirea.ro

Mai multe detalii pe Restaurant Panoramic 

Search

mai, 2024