NAFI DRESSCODE, UN NOU MAGAZIN CU STIL INAUGURAT LA PALAS MALL

 

Pasionaţii de shopping se pot bucura de o nouă destinaţie de cumpărături cu stil, în Palas Mall. De curând, a fost deschis magazinul Nafi Dresscode, un spaţiu dedicat rafinamentului caracteristic modei italiene. Cu un concept modern şi detalii extravagante, noua locaţie, de la parterul Galeriei Palas Mall, în vecinătatea Jolidon, îi va cuceri pe toţi cei care vor să fie în tendinţe. În această perioadă, clienţii vor fi întâmpinaţi cu o ofertă de inaugurare de până la 50%.

 

Nafi Dresscode propune articole de cea mai bună calitate, aduse de la ateliere prestigioase din Italia. Îndrăgostiţii de modă vor fi încântaţi să găsească îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii care respectă trendurile actuale şi care pun accent pe eleganţă. Realizate din materiale superioare, după tipare moderne şi cu o execuţie ireproşabilă, produsele Nafi Dresscode cuceresc orice amator de stil.

 

Doamnele şi domnişoarele îşi pot completa garderoba cu rochii de zi sau de seară cu adevărat deosebite, bluze rafinate, pantofi eleganţi şi comozi, accesorii care le scot în evidenţă şi multe alte articole aparte. Şi domnii îşi doresc să fie la modă, aşa că Nafi Dresscode le propune pantaloni, cămăşi, pulovere, sacouri, geci sau pantofi pentru toate preferinţele.

 

Pentru clienţii săi, Nafi Dresscode a amenajat spaţiul în ton cu specificul său. Aceştia sunt aşteptaţi într-un ambient relaxant, în culori îndrăzneţe şi completat cu detalii extravagante, cum ar fi un candelabru impozant şi accente cu foiţe de aur.

Search

aprilie, 2024