EXPO MINERALIA ŞI ACTIVITĂŢI EDUCATIVE, LA PALAS

Palas Mall continuă seria evenimentelor speciale. Cei pasionaţi de pietre semipreţioase sunt aşteptaţi la un târg tematic, iubitorii de artă pot admira o expoziţie de pictură, iar prichindeii defilează în costume din materiale reciclabile. 

 

De joi până duminică, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, se va desfăşura Expo Mineralia. Târgul include cele mai frumoase bijuterii, decoraţiuni, aranjamente şi alte obiecte realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, lemn, flori de mină, geode şi cristale. Pasionaţii de accesorii deosebite îşi vor putea completa colecţiile proprii cu noi piese, aflând care sunt proprietăţile fiecărei pietre şi care se potrivesc personalităţii lor.

 

Clienţii care doresc să îşi îmbogăţească experienţa de shopping cu un eveniment de artă sunt invitaţi în Galeria Palas Mall, din zona intrării Subway, până pe 24 aprilie, să admire lucrările „Salonului de Primăvară”. Expoziţia reuneşte tablouri minunate, realizate de pictori din cadrul Uniunii Artiştilor Plastici Iaşi, care au dat frâu liber imaginaţiei şi au creat adevărate opere de măiestrie.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

mai, 2024