Bulz & Blues – festival de gusturi bune

În perioada 16-18 mai, toți ieșenii iubitori de muzică bună și mâncare sănătoasă sunt invitați să participe la Bulz & Blues (link către www.bulzandblues.ro), singurul festival de gusturi bune organizat cu ocazia Food Revolution Day (link către www.foodrevolutionday.ro).

Bulz & Blues (link către www.bulzandblues.ro) a fost organizat pentru prima oară acum trei ani, de un grup de prieteni care au vrut să se alăture unei mișcări globale de promovare a stilului de viață sănătos, mișcare inițiată de renumitul bucătar Jamie Oliver. În 2012, evenimentul a fost unul intim, cu câțiva prieteni apropiați, cu bulz la ceaun, pe acordurile inegalabilului Sir Blues Vali Răcilă.

În 2013, grupul de prieteni s-a mărit, ajungând aproape de 400 iar evenimentul s-a mutat la Hamak, departe de agitația Iașului, unde s-a cântat până târziu în noapte.

Anul acesta evenimentul se transformă în festival ce se va întinde pe 3 zile și 3 nopți, între 16 și 18 mai. Locul este același, la Hamak (link către www.hamak.ro), însă activitățile sunt mai multe și mai pline de voie bună: concerte LIVE cu trupe consacrate, mâncare sănătoasă, dar și activități și ateliere în aer liber.

Invitații de seamă ai festivalului vor fi o serie de trupe și cântăreți cunoscuți și îndrăgiți, precum Nightlosers, Partizan, Sir Blues Vali Răcilă, Electric Brother Live Band, Sukar Nation, Cuantune și mulți alți.

Prețul biletelor este de 40 lei pentru o zi de festival și 90 lei pentru toate cele 3 zile și include accesul la concerte. Cei care achiziționează un bilet pentru cele 3 zile au posibilitatea de campare gratuită cu cortul.

Important! Până la 30 aprilie, un full pass la festival pentru 3 zile este numai 80 lei.

Biletele se pot achiziționa de pe myticket.ro (link către https://www.myticket.ro/evenimente/festival-bulz-blues-complex-la-hamak-iasi-18-mai-2014.html), din rețeaua Diverta, Acaju și CUIB.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

martie, 2024