ZECI DE MII DE IEȘENI AU PETRECUT DE VALENTINE’S DAY LA PALAS ŞI LA IULIUS MALL

De Valentine’s Day, Palas Mall şi Iulius Mall au fost destinaţiile preferate de zeci de mii de îndrăgostiţi. Cele două mall-uri le-au pregătit amorezilor momente speciale, căsătorii pentru o zi, premii tentante şi un concert romantic.

 

La Palas Mall, iubirea a fost împărtăşită cu membrii trupei Taxi, care au încântat audienţa cu baladele lor. Atmosfera romantică din îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber a dat curaj unui ieşean să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii lui. Tot vineri seara, în urma unei „curse” plină de adrenalină, s-a decis câştigătorul concursului „Până unde aş merge pentru tine”. Alin Vorniceanu a parcurs pe banda de alergare din Atrimul Palas Mall peste 10 km, câştigând pentru el şi jumătatea sa un sejur romantic în fascinanta capitală a Italiei, la Roma.

 

Și campania „I love New York” şi-a desemnat câştigătorul vineri seara. Pentru cumpărăturile făcute în Palas Mall, Geanina Grigore a fost răsplătitită, în urma extragerii, cu o excursie în faimoasa metropolă americană New York.

 

La Iulius Mall, zeci de cupluri s-au amuzat la aventurile hazlii din „jungla africană”, pe care le-au avut de depăşit pentru a obţine certificatul de căsătorie valabil pentru o zi. La finalul zilei, Mădălina Hurjui a fost premiată, prin tragere la sorţi, cu o excursie în doi în Africa.

 

La început de februarie, clienţii care au cumpărat cadouri pentru partenerii lor din cele două mall-uri au fost răsplătiţi cu mii de premii tentante: invitaţii la patinoar, vouchere la cafenea, abonamente la fitness, bilete la film, dulciuri, vouchere de cumpărături, băuturi energizante şi articole sportive.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics. 

Search

aprilie, 2024