Voluntariat la Ateneul Tătăraşi Iaşi

Ateneul Tătăraşi dă start unui program de voluntariat pentru elevi şi studenţi.

Dacă eşti elev sau student, vrei să te dedici promovării valorilor culturale, educative şi artistice pe plan local, ai una-două ore libere pe săptămână, eşti dinamic, cu bun simţ, serios, bun comunicator, atunci te aşteptăm să faci parte din echipa de voluntari a Ateneului Tătăraşi!

Vei avea ocazia să lucrezi alături de persoane din conducerea instituţiei la proiecte importante şi să participi la spectacole, prelegeri, expoziţii, etc. Te vei implica în activitatea de distribuire a materialelor promoţionale cu evenimentele ce au loc la Ateneul Tătăraşi. Pentru aceasta vei beneficia de transport gratuit în cuantumul a două bilete de călătorie cu un mijloc de tranport în comun.

Ca urmare a activităţii tale, vei primi un certificat ce atestă perioada de voluntariat efectuată, o recomandare, intrare gratuită la evenimente.

Trimite CV-ul tău la adresa ateneutatarasi@yahoo.com cu menţiunea „Voluntariat”, în perioada 17 februarie 2013- 23 februarie 2013!

Ateneul Tătăraşi produce, organizează şi găzduieşte evenimente culturale: spectacole de teatru, expoziţii (carte, fotografie, afiş, grafică, sculptură), proiecţii filme, conferinţe, seminarii, întâlniri cu scriitori, dezbateri culturale, festivaluri, spectacole pe scenă şi în aer liber (muzică, dans, recital poezie, spectacole multiart), concerte. Ateneul Tătăraşi organizează şi activităţi pentru copii, cursuri de dans şi muzică, găzduieşte o bibliotecă de cartier, un club de şah etc.

Persoană de contact:

Irina ENEA

Colaborator PR

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics. 

Search

mai, 2024