Şcolăreşti la Cărtureşti – târgul de tot ce îţi trebuie la şcoală

Vine şcoala, Cărtureşti îţi face ghiozdanul. Între 31 august şi 6 octombrie te aşteptăm la o nouă ediţie de Şcolăreşti la Cărtureşti – târgul de tot ce îţi trebuie la şcoală. Şi când spunem asta, nu glumim. Am strâns în ofertă tot ce ai nevoie pentru a începe un an şcolar de nota zece: manuale, rechizite, ghiozdane sau titluri din bibliografia obligatorie.

În plus, online şi offline, ai reducere* de 10% la cumpărăturile şcolăreşti de peste 100 de lei şi de 20% la cele de peste 200 de lei.

Fiindcă avem câţiva ani buni de şcoală în spate, putem să îţi spunem din experienţă că de rechizitele din perioada asta îţi vei aminti mereu. Penarul preferat îţi va rămâne în memorie alături de mirosul de nou care îl însoţeşte în primele zile. Stiloul norocos, colecţia de pixuri colorate sau mapele de cursuri vor căpăta cu timpul o aură de nostalgie. Ce le face deosebite este timpul petrecut alături de ele.

Ce face selecţia noastră deosebită este atenţia cu care am ales fiecare obiect. Unele sunt simpatice (ca valizele Trunki, pixurile cu parfum de îngheţată de mentă), altele ingenioase (ştii de pixul-stilou Frixion Pilot pe care îl poţi şterge ca pe creion, nu?), unele sunt pur şi simplu frumoase (ca stilourile Lamy ABC). Toate însă îţi vor face timpul petrecut la şcoală mai frumos.  Şi vor ajunge nişte amintiri de neuitat.

Search

martie, 2024