LA IULIUS MALL, COPIII DEVIN MICI OAMENI DE ŞTIINŢĂ ŞI CÂŞTIGĂ O EXCURSIE LA VIENA, ÎN ORAŞELUL “MINOPOLIS”

Vacanţa de vară se apropie de sfârşit, aşa că Iulius Mall Iaşi îi invită pe elevi să petreacă zile de distracţie în laboratoarele ştiinţifice special amenajate pentru ei şi să descopere ce vor să se facă când vor fi mari.

 

În cadrul campaniei „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, care se desfăşoară în perioada 1 – 22 septembrie 2013, sesiunile de shopping se transformă în premii educative. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru marele premiu: o excursie pentru trei persoane în oraşul copiilor „Minopolis”, din Viena. Cei mici vor petrece două zile într-un loc magic, cu 25 de „staţii” în care pot experimenta meserile pe care şi le doresc. Marele câştigător va fi anunţat în urma tragerii la sorţi din 22 septembrie, ora 20.00.

 

Zilnic, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din noile colecţii ale brand-urilor Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu premii instant: telescoape, kituri “Bazele Ştiinţei”, jocuri creative, ghiozdane, vouchere pentru rechizite, produse de îngrijire pentru copii şi băuturi răcoritoare.

 

Pentru ca ultimele zile de vacanţă să fie cele mai distractive, „Profesorul Trăsnit” le dă întâlnire ştrengarilor, în perioada 14 – 20 septembrie, între orele 17.00 – 20.00, la atelierele ştiinţifice organizate la parterul Iulius Mall. Prichindeii vor face experimente amestecând substanţe, se vor juca cu diferenţele de presiune şi cu electricitatea statică şi se vor amuza de stângăciile savantului. Generatoarele de curent, substanţele jucăuşe, baloanele misterioase, nisipul hidrofobic şi gheaţa carbonică sunt câteva dintre „jucăriile” care vor crea un univers special pentru micii exploratori.

 

Surprizele pentru cei mici continuă la Iulius Mall cu Târgul ofertelor extraşcolare, organizat pe 21 şi 22 septembrie. Părinţii şi copiii lor vor afla care sunt cele mai frumoase moduri de a petrece timpul liber, din ofertele cluburilor sportive şi cercurile educaţionale participante. Tinerii vor putea alege din zeci de activităţi antrenante, care să le dezvolte cunoştinţele şi abilităţile: înot, şah, baschet, dansuri sportive, tenis, arte marţiale, aeromodelism, cursuri de limbi străine, echitaţie şi multe altele.

 

Search

aprilie, 2024