La multi ani Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves (pronunție, kiːˈɑːnuː riːˈvz), născut la 2 septembrie 1964 la Beirut în Liban, este un actor canadian.
Este bine cunoscut pentru interpretarea personajului Neo din trilogia The Matrix și a lui Ted Logan din Bill & Ted’s Excellent Adventure, respectiv Bill and Ted’s Bogus Journey. Alte roluri interpretate includ personajul Scott Favor din My Own Private Idaho, împreună cu River Phoenix, avocatul Kevin Lomax din The Devil’s Advocate împreună cu Al Pacino, și alte roluri din filmele Speed și Constantine.

Conform unui sondaj din ETonline, realizat în 2006, Keanu Reeves este considerat unul dintre primii zece actori americani ai momentului (conform clasamentului des menționat ca referință „Top Ten of America’s Favorite Stars”).

În ziua de 31 ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu propria stea pentagonală plasată pe celebra Hollywood Walk of Fame. 

Filmografie 

  • Youngblood (1986)
  • Dracula (1992)
  • Micul Buddha (1993)
  • Mult zgomot pentru nimic (1993)
  • Avocatul Dioavolului (1997)
  • Matrix (1999)
  • Constantine (2005)
  • 47 Ronin 3D (2013)

La mulți ani Neo!:)

Sursă (date+poză): wikipedia.org 

Search

august, 2022