Ați auzit de HANGARIADA? Daca da, suntem siguri că v-a fost stârnită curiozitatea în privința festivalului, iar dacă nu, avem onoarea să vă vorbim despre acest eveniment unic în România.

În primul rând, să ne prezentăm: suntem o echipă tânără de actori, muzicieni și artiști plastici care, sub egida Cafeneaua Maideyi și Aeroclubul ” Alexandru Matei” din Iași, au avut curajul de a organiza această manifestare deosebită.

De ce v-am contactat? Vrem să vă invităm să zburați, alături de noi. Nu, în acest caz ideea de zbor nu este metaforică! În cadrul HANGARIADEI puteți zbura, la propriu, cu PLANORUL, cu AVIOANE UȘOARE, sau, dacă sunteți amator de senzații tari, puteți face SALTURI CU PARASUTA și ZBORURI ACROBATICE! Nu e greu deloc să ajungeți în aer! Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul nostru http://hangariada.ro , de unde puteți afla lista de prețuri și modalitatea în care puteți intra în posesia voucherelor de zbor. Nu uitați un lucru: Aeroclubul „Alexandru Matei” este singurul loc din Iași unde se pot face astfel de activități și numai în perioada HANGARIADA puteți să zburați la prețuri atât de accesibile!

Deja sună interesant, nu-i așa? Nu e totul! Este suficient să achiziționați un bilet Hangariada, de la Ticket Point-urile noastre pentru ca, în zilele de 6, 7 și 8 septembrie să participati la piese de teatru, concerte, party-uri în aer liber și CAMPING! Cu alte cuvinte, puteți să vă stabiliți, pentru trei zile, pe câmpul Aerodromului „Alexandru Matei” și să uitați de aglomerația și stresul din oraș. Și pentru ca distracția să fie completă, Cafeneaua Maideyi vă pune la dispoziție terasa unde puteți să vă potoliți setea sau să dați startul la distracție cu gustul Jaggermeister și Staropramen, parteneri oficiali ai festivalului.


Vă invităm să fiți relaxați, non-conformiști și veseli alături de noi!

                                                                                                                                                                            Cu respect și voie bună, ECHIPA HANGARIADA

                                                                                                                                                                    

Ne puteți contacta astfel:  www.hangariada.ro // www.facebook.com/hangariada

Search

aprilie, 2024