Targ handmade la Golia

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi , cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, organizeaza a III-a editie a Targului handmade, intitulat „Vara cu handmade la Golia”. Scopul acestui eveniment ce devine unul cu traditie este acela de a promova artistii ieseni de profil si lucrarile executate de ei, dorind astfel sa împartaseasca tuturor iesenilor si nu numai, creativitatea, originalitatea, inspiratia si îndemanarea acestora pentru ca astfel sa devina mai cunoscuti si mai apreciati.

Targul handmade „Vara cu handmade la Golia” va reuni un numar de peste 15 participanti si se va desfasura în perioada 12-14 iulie 2013, în intervalul orar 10.00-17.00,  în parcarea din fata Manastirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu).

Obiectele expuse spre vanzare vor fi brose, papioane, bratari, cercei, bijuterii placate cu argint , cu pietre semipretioase, cristale Swarovski, însirate cu diferite tehnici: peyote, os de hering, cercei si brose din fimo, semne de carte crosetate, coliere, inele, jurnale, suporturi de pahare, bratari si papioane din piele impletita, brose din sticla fuzionata, origami, obiecte decorate în tehnica decoupage.

Artistii participanti la targ va vor ajuta sa alegeti cadoul potrivit pentru cei dragi. Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasului, a oamenilor sai deosebiti, care aduc un plus de frumusete si notorietate orasului nostru drag. De asemenea, Asociaţia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi continua sa promoveze Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia.

Sursa si credit foto: Facebook

Search

octombrie, 2022