MAI bine pentru Aeroportul Iasi

Aeroportul Iasi anunta cu bucurie ca in mai 2013 a inregistrat cel mai mare numar de pasageri pentru o luna, din istoria sa. Gratie unei politici de marketing sustinuta si perfectibila, dar si a unei preocupari intense pentru promovarea oportunitatilor prezente si viitoare oferite de aerogara ieseana, in mai 2013 s-a inregistrat cel mai mare numar de pasageri din istoria Aeroportului Iasi, aproape 22.000 de pasageri intr-o singura luna.  

Aceasta perioada nu este in mod uzual o perioada de varf in domeniul transportului aerian de pasageri. Comparativ, luna cu cel mai mare numar de persoane imbarcate si debarcate la Aeroportul Iasi, pana in prezent, a fost iulie 2011 – cand s-au inregistrat 19.290 de pasageri  

Desi unul dintre partenerii nostri, Compania Aeriana Carpatair, a decis sa nu mai opereze curse interne in Romania, prin urmare nici la Iasi pentru restul anului 2013, perspectiva ramane optimista in continuare mai ales in conditiile in care Aeroportul Iasi va ramane deschis traficului aerian, chiar daca in paralel se va lucra la noua pista.  

„Avem nevoie cat mai urgent de noile capacitati de operare – noua pista, un nou terminal – precum si de urmarirea atenta a pistei existente si a degradarilor inerente ce vor surveni. Acestea vor necesita interventii de reparatii programate.” a declarat Domnul Marius BODEA, Directorul General al Aeroportului Iasi  

Reamintim programul noilor curse externe operate de pe Aeroportul Iasi de catre Compania TAROM, incepand cu 27 aprilie 2013:  

  • Martea, joia si sambata plecare de la Iasi la 06:50 cu sosire la Bologna la 08:10 ora locala;
  • Martea, joia si sambata plecare de la Bologna la 08:55 cu sosire la Iasi la 12:10 ora locala;
  • Martea, joia si sambata plecare de la Iasi la 12:55 cu sosire la Torino la 15:40 ora locala;
  • Martea, joia si sambata plecare de la Torino la 16:25 cu sosire la Iasi la 19:05 ora locala;
  • Martea si sambata plecare de la Iasi la 19:50 cu sosire la Londra la 21:10 ora locala;
  • Miercurea si duminica plecare de la Londra la 08:20 cu sosire la Iasi la 13:35 ora locala.

Programul detaliat si pentru celelalte curse externe si interne operate de pe Aeroportul Iasi poate fi accesat sau descarcat direct de pe site-ul oficial www.aeroport.ro.

Search

mai, 2024