Weekend-ul acesta dam startul la Golden Runner – Road Grand Prix!

Pentru prima data la Iasi, pe 15 si 16 iunie, Kartezian OOH Events si Road Grand Prix da startul celei mai mari competitii nationale de ciclism organizata la Iasi! Golden Runner – Road Grand Prix este o competitie itineranta ce se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor cu varsta de peste 17 ani si este compusa din doua manse.

Astfel, sambata, pe 15 iunie, de la ora 10.00, participantii sunt asteptati la proba de MountainBike, cu traseul Barnova – Dobrovat – Slobozia – Dobrovat – Barnova, iar pe 16 iunie, de la 10.00 la 13.00, pasionatii de ciclism se vor intrece la proba de sosea, care va fi lansata in premiera pe Bulevardul Copou, la Stadionul Municipal (cu traseul Stadionul Emil Alexandrescu – Str. Toma Cozma – Str. Nicolae Istrate – Str. Titu Maiorescu –  Bd-ul Copou – Stadionul Emil Alexandrescu).

Pentru fiecare proba exista cinci categorii de varsta, si cinci, repectiv noua categorii de premii. Participantilor care vor ajunge primii la linia de FINISH li se vor acorda premii constand in bani si produse in valoare de peste 14.000 RON, oferite de organizatori. Pe langa premiile castigatorilor, biciclistii vor avea parte de concursuri lansate de Decathlon si multe alte surprize. Organizatorii asteapta ca la proba de sosea sa se inscrie peste 100 de participanti din toata tara.

Printre obiectivele acestui eveniment se numara promovarea ciclismului si atragerea cator mai multi amatori in acest sport. Golden Runner – Road Grand Prix este un proiect ce sustine nu doar performanta, ci si protejarea mediului inconjurator, intrucat odata cu startul competitiei, organizatorii lanseaza si provocarea de a face din Iasi un oras al iubitorilor de ciclism.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fara sprijinul partenerilor oficiali: Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi , Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi.

Cetatenii Iasului, indiferent de varsta, sunt invitati sa participe ca sustinatori, concurenti sau spectatori la Golden Runner – Road Grand Prix.

Toate informatiile si noutatile despre Golden Runner – Road Grand Prix va stau la dispozitie pe site-ul www.goldenrunner.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/runner.golden.7.

Search

aprilie, 2024