Arta urbana la ArtHouse Central

ArtHouse Central, cel mai nou concept de cultura alternativa din Romania, deschis week-end-ul trecut la Iasi, ofera iesenilor: cinema european, cafenea pentru concerte, teatru, stand-up comedy si galerie de arta, toate acestea cu intrare libera.

Spatiu de socializare, cafeneaua este dedicata concertelor si teatrului neconventional. Aici, arta si divertismentul se unesc in evenimente precumstand-up comedy, concursuri de darts si competitii, lansari de carte si ateliere de creatie.  

Cinematograful din cadrul ArtHouse Central va gazdui festivaluri de film, proiectii de film de arta si cinemateca, premiere de filme romanesti si europene. Diminetile de week-end vorfi dedicate celor mici, pentru care se organizeaza matinee de filme.

„ArtHouse Central reprezinta o combinatie unica de arta urbana, este spatiul unde divertismentul intalneste cultura neconventionala. Am ales Iasiul pentru ca noi consideram ca acesta poate deveni un centru cultural alternativ important in Romania” a declarat Dan Ionescu, Managing Partner ArtHouse Central Iasi.

Galeria de arta va sustine studentii si tinerii artisti in cadrul unor proiecte relevante. Parteneriatele cu universitatile si liceele reprezinta un punct cheie in cadrul implicarii ArtHouse Central in zona de cultura alternativa a Iasului. Prin intermediul galeriei de arta se va crea o platforma accesibila care va favoriza interactiunea dintre artistii contemporani si public.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati site-ul http://arthousecentral.ro/.

Search

aprilie, 2024