Chiar a fost criminal! Pe bune!

Sambata, nourasii au ales sa ”petreaca” ziua copilului la teatru! Invitati de catre cei de la Ateneul Tatarasi, nu puteau lipsi! Piesa de care s-au bucurat a fost: Criminal…pe bune! Si credeti-ne pe cuvant cand va spunem ca… chiar a fost criminal! 

O poveste plina de suspans, crime si umor. O poveste de actualitate chiar, o poveste ce subliniaza aspectul scandalurilor ce au ajuns mai citite si mai populare printre romani si nu numai. O poveste a unei tinere sotii ce isi ucide amantul si pana la final scapa de orice pedeapsa. O poveste a tuturor celor ce traiesc in umbra si niciodata nu au iesit in evidenta cu nimic. O poveste a celor ce reusesc in viata infrumusetand uratul, grotescul si inflorind orice isprava. O poveste a tuturor celor care sunt sus, cad si nu mai reusesc sa se ridice. Pe scurt, Criminal… pe bune!  

Piesa dezbate, dupa cum am spus, actualitatea si o dezbate intr-un mod mai putin intalnit in teatrul iesean: muzicalul. Noua ne-a placut tare mult, si am stat cuminti cele doua ore de spectacol. Chiar merita sa te rupi de cotidian si sa intri in lumea teatrului pe sfarsit de saptamana. Nu va dam mai multe detalii si va invitam sa participati si voi. Daca nu la piesa asta, la altele.

Teatru sa fie! 

Search

aprilie, 2024