45 de ani de Kylie Minogue

Cantareata, compozitoare si actrita australiana, Kylie Ann Minogue este una dintre cele mai indragite interprete de muzica pop de pe scena internationala. Minogue a devenit cunoscuta la sfarsitul anilor 1980 prin rolul jucat in serialul australian „Neighbours” (1986) , inainte de a deveni artista pop in anul 1987.  

Debutul lui Kylie in industria muzicala nu a fost doar o intamplare. Performantele ca vedeta de televiziune au atras atentia unui producator care a invitat-o sa participe la un spectacol caritabil. Kylie a onorat invitatia primita si a ales sa interpreteze piesa „Locomotion”, semnata Little Eva. Un studio local a remarcat-o si i-a oferit un contract.  

Producatorii de la Mushroom Records s-au bazat mai mult pe carisma tinerei Kylie Minogue, decat pe muzica extraordinara. In curand, Kylie a devenit o prioritate a casei de discuri, melodiile ei aflandu-se timp de sapte saptamani pe pozitia intai a clasamentelor din Australia. Profitand de o colaborare cu Stock Aitken si Waterman, Mushroom a trimis-o pe Kylie la Londra pentru a inregistra un nou album. „I Should Be So Lucky” a ajuns pe locul 1 in Australia si melodia cu care Kylie s-a impus in topurile din lumea intreaga.  

Luandu-si in serios cariera, Kylie a lansat hit dupa hit: „Got To Be Certain”, „Je Ne Sais Pas Pourquoi”, „Especially For You” (in duet cu Jason Donovan), „It’s No Secret”, „Hand On Your Heart”, „Wouldn’t Change A Thing”, „Never Too Late”, „Tears On My Pillow”. In Australia, Asia si Europa artista a devenit una din cele mai recunoscute celebritati, fiind considerata si un sex simbol. In Australia, dupa ce criticii se aratasera ostili fata de ea la inceputul carierei, a devenit intre timp foarte apreciata pentru realizarile sale. Pana la sfarsitul anului 2007 a vandut peste 60 de milioane de albume.  

Pana in prezent, Kylie Minogue a lansat 11 albume: „Kylie”(1988), „Enjoy Yourself”(1989), „Rhythm of Love”(1990), „Let s Get to It” (1991), „Kylie Minogue” (1994), „Impossible Princess” (1997), „Light Years” (2000), „Fever” (2001), „Body Language” (2003), „X” (2007), „Aphrodite” (2010) si o compilatie de melodii pe albumul „The Abbey Road Sessions” (2012). Tot in 2012, Kylie Minogue s-a ocupat si de cariera sa in cinematografie, interpretand rolul principal in pelicula „Holy Motors”, care a deschis Festivalul de la Cannes din 2012.    

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”! 

Sursa: www.ro.wikipedia..org
Sursa foto: www.fanpop.com

Search

aprilie, 2024