Teatru si muzica, in Saptamana Turismului, la Palas

Ansamblul Palas ii invita pe ieseni la o serie de evenimente aparte, desfasurate in cadrul „Saptamanii Turismului”. Spectacol cu papusi, teatru, muzica si stabilirea unui record mondial de avioane din hartie lansate simultan sunt propunerile din cadrul acestei actiuni, organizata de agentia Icar Tours.  

Joi, 23 mai 2013, de la ora 12.00, prichindeii sunt asteptati in piateta Intersport la o piesa de teatru de papusi. „Norocul Omului” este o poveste populara prezentata celor mici de catre studentii din anul II la sectia de Papusi – Marionete, din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi.  

Tot joi, de la ora 18.00, piateta Intersport va gazdui un spectacol de teatru pentru toate varstele. Iubitorii artei dramaturgice vor fi publicul piesei „Niste vieti”, pusa in scena de studentii din anul III la Actorie.  

„Saptamana Turismului” continua la Palas cu un eveniment inedit. Icar Tours si asociatia „Iesenii vor aeroport” organizeaza un „Record de vise in zbor”. Duminica, la ora 17.30, in zona fantanilor in trepte din Parcul Palas, iesenii sunt asteptati sa lanseze peste 3.000 de avioane de hartie.  

Seara de duminica este dedicata muzicii. Publicul din Palas va fi incantat, de la ora 19.30, in zona Intersport, cu un concert sustinut de Razvan Alexa, Descantec, Glasgow si Rappa Muffin.  

Noi sigur vom spune prezent! Voi?

Search

aprilie, 2024