43 de ani de Naomi Campbell

Nascuta in Londra, de origine jamaicana si cu radacini chineze, Naomi Campbell este un supermodel recunoscut la nivel international. De altfel, Campbell este singurul model de  culoare care a aparut pe copertele revistei Vogue Paris (1988).  

Prima apariție in lumea celebritatilor a fost la varsta de 7 ani, in februarie 1977, cand a participat la un casting (pe care l-a si castigat) pentru videoclipul lui Bob Marley „Is This love”. La varsta de 10 ani a fost acceptata la scoala „Italia Conti Academy of Theatre Arts „, unde a studiat baletul. Apoi si-a continuat studiile la „Dunraven School”.  La 15 ani, Naomi s-a hotarat sa isi incerce norocul ca model dand o proba pentru Elite Model Management.  

Inceputul anilor ’90 a fost pentru Campbell cea mai infloritoare parte a carierei sale, ea fiind una dintre reprezentantele de seama ale „erei supermodelelor”. Campbell facea parte din grupul supranumit „Big Six”, alaturi de colegele sale de podium Cindy Crawford, Kate Moss, Linda Evangelista, Claudia Schiffer si Christy Turlington, dar si din grupul „The Trinity”, impreuna cu Evangelista si Turlington.  

Din anul 1997, Campbell s-a implicat in multiple actiuni si campanii de caritate, majoritatea dedicate poporului sud-african. Supermodelul a avut ocazia sa lucreze chiar si cu Nelson Mandela, pe care il considera un model de urmat in viata.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”! 

Sursa: www.ro.wikipedia.org
Sursa foto: www.fanpop.com

Search

mai, 2024