Dare to Dream – concert caritabil cu Maria Raducanu si Vizi Imre

Evenimentul va avea loc joi, pe 23 mai, ora 19:00, la Teatrul Luceafarul si ii va avea ca protagonisti pe Maria Raducanu si Vizi Imre. Concertul Dare to Dream ia nastere din initiativa a 22 de masteranzi care formeaza o echipa unita, numita Philanthropics si este organizat in colaborare cu Fundatia Bethany, Rotary, Rotaract si Asociatia Catalizator.  

Maria Raducanu va delecta audienta cu stilul sau unic si nonconformist de interpretare. Ea va interpreta o mixtura de muzici de prin toata lumea – blues, chansonnettes, tango, folclor balcanic – totul puternic aromat cu jazz si timbre orientale. Interpreta va fi acompaniata de doua nume mari ale jazz-ului international, Chris Dahlgren, un talentat contrabasist, compozitor si profesor si Mehdi Aminian (sethar, fluiere persane).

Vizi Imre este finalistul muresean de la Vocea Romaniei care a cucerit intreaga tara prin voce si prezenta scenica. Artistul a fost profesor suplinitor, basist si actor. Dupa participarea la concursul Vocea Romaniei, acesta a ajuns sa fie urmarit la televizor de 3 milioane de romani per editie.  

Fondurile colectate din vanzarea biletelor si donatii vor fi directionate pentru a ajuta 30 de copii cu dizabilitati, provenind din familii defavorizate, sa beneficieze de servicii gratuite de kinetoterapie si logopedie in cadrul Centrul de Recuperare fondat de Fundatia Bethany in 2012. 

Biletele evenimentului Dare to Dream vor putea fi achizitionate din incinta FEAA si din Iulius Mall, zona Librariei Carturesti, din cafeneaua Acaju si Galeriile Anticariat Grumazescu.  

Detalii despre eveniment pot fi gasite pe www.daretodream.ro si www.facebook.com/concertdaretodream. Pentru rezervari si detalii puteti apela la numarul de telefon: 0747 070 600.  

Search

aprilie, 2024