Stii cat de bune sunt anvelopele masinii tale?

Se apropie sezonul vacantelor si stim ca multi dintre voi sunt deja cu gandul departe, fie la plajele insorite din Grecia, fie la racoarea muntilor din Austria. Sau poate la litoralul romanesc, ori la peisajele magnifice de pe Transalpina sau Transfagarasan. Stim, de asemenea, ca multora dintre voi le este la indemana sa calatoreasca cu automobilul si, sinceri sa fim, si noua ne plac road-trip-urile. 4 in masina, muzica buna, distractie si multe multe locuri de vizitat si fotografiat, exact cum ne place!

Dar inainte de a pleca la drum, noi va recomandam o verificare a anvelopelor. De cand nu v-ati mai uitat la cauciucuri, de cand n-ati mai masurat adancimea striatiilor inainte sa porniti la drum? Putem sa punem pariu ca multi dintre voi n-ati mai facut-o de cand le-ati luat sau cel putin de cand le-ati schimbat pe cele de iarna cu cele de vara. Ei bine, dragi prieteni, noi va spunem ca e bine sa o faceti! Pericolele va pandesc la tot pasul, mai ales in zilele torite in care alergati cu viteza catre mare sau catre munte.

Nimeni nu vrea sa se trezeasca cu o explozie a unei anvelope la 120 km/h pe autostrada sau chiar si cu o banala pana in mijlocul pustietatii. Asa ca, inainte de a pleca la drum, aruncati o privire la anvelopele voastre. Nu va multumiti sa le testati presiunea cu piciorul ca tot romanul, virati volanul spre stanga sau dreapta si analizati intreaga suprafata de contact a anvelopei. Masurati cu o moneda sau cu alt obiect adancimea striatiilor si daca aceasta nu depaseste minim 4 mm, noi va sugeram sa le schimbati. 

De asemenea, daca inca mai folositi anvelope de iarna va spunem ca e periculos sa rulati cu acestea la temperaturi mari. Aderenta scade, distanta de franare creste simtitor si directia nu mai raspunde la fel de rapid. Folositi anvelope de vara pentru ca si consumul de combustibil va scadea si pentru ca si riscul de a face accidente este mult mai redus, mai ales pe ploaie.

Si pentru ca noi avem multi prieteni si ca sa ne asiguram ca faceti o alegere buna, va invitam sa faceti o vizita la Torom International, fie online pe site, fie chiar la service, daca sunteti din Iasi, la iesirea din oras catre Targu Frumos, intre cladirea IDEO si Popas Pacurari. Noi colaboram cu ei de ceva timp si suntem foarte multumiti. Ieri i-am vizitat prima data de cand s-au mutat in casa noua si ne-a placut. Mult spatiu, totul pus la punct, rapiditate si curatenie! Despre preturi nici nu mai spunem, puteti sa va convingeti si singuri. Pentru cei din alte orase, se fac vanzari si online, la cele mai mici preturi, cu livrare oriunde in tara! Noi ii recomandam cu incredere!

Search

aprilie, 2024