Salonul Ofertelor Educationale la Iasi

Maine, 24 mai 2013, incepand cu ora 09.30, in Sala Pasilor Pierduti de la „Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, se va desfasura a X-a editie a Salonului Ofertelor Educationale, unde vor fi prezentate ofertele de scolarizare ale unitatilor de invatamant liceal pentru clasa a IX-a. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala.  

Cei interesati vor afla informatii despre numarul de locuri disponibile la profilurile de care sunt atrasi si despre ultimele medii cu care s-a intrat la acestea, in liceele unde doresc sa-si continue studiile.  

„Am invitat reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, directori de unitati de invatamant, cadre didactice si, desigur, principalii beneficiari, parintii si copiii. In deschidere, va fi si un mini-spectacol, realizat si prezentat desigur de elevi de la Palatul Copiilor. Si, ca o noutate, anul acesta va fi o expozitie de fotografii, intitulata «Pasi spre o cariera de succes». Cea mai frumoasa fotografie, ce va fi aleasa de un juriu, va reprezenta imaginea Salonului ofertelor educationale de anul acesta”, a mentionat inspectorul Bogdan Neculau, desemnat temporar purtator de cuvant al ISJ.  

Salonul Ofertelor Educationale se va inchide la ora 18.00.  

Tot maine, intre orele 11.00 si 15.00, Colegiul „Emil Racovita” isi deschide portile pentru absolventii de gimnaziu interesati sa devina liceeni ai acestuia. Cei care vor calca pragul institutiei de elita vor putea sa interactioneze cu profesorii, sa vada dotarile si sa se familiarizeze cu proiectele desfasurate de colegiu.  

Sursa si credit foto: www.ziaruldeiasi.ro

Search

aprilie, 2024