Cine va fi vedeta Iasului?

Miercuri, 22 mai 2013, incepand cu orele 17:00, Ateneul Tatarasi alaturi de Primaria Iasi, Palas Iasi, Radio Iasi, TVR Iasi si Universitatea de Arte „George Enescu” va invita la cea de-a doua editie a concursului muzical FII VEDETA IAȘULUI, ce va avea loc la Palas Mall.  

Departajarea se face live

Cei 8 concurenti vor canta in fata juriului si a publicului cate doua piese, una din repertoriul obligatoriu, propus de catre organizatori, si o piesa la alegere din trendurile muzicale actuale, pentru fiecare etapa a concursului. Printre artistii propusi de catre organizatorii evenimentului se regasesc nume precum Whitney Houston, Shania Twain sau Lara Fabian, pentru repertoriul feminin, si Bon Jovi, Reamonn, Van Halen sau Queen pentru repertoriul masculin. Alaturi de piesa obligatorie, concurentii vor mai interpreta o piesa la alegere a unui cantaret preferat, departajarea fiind facuta de catre juriul prezent in cadrul evenimentului.  

Juriul va fi constituit din:

  • Carmen Tarnoveanu – redactor muzical la TVR Iasi

  • Emil Raducanu – redactor muzical la RADIO Iasi;

  • Cosmin Marcovici – muzicolog la Opera Nationala Romana Iasi;

  • Dan Spanu – cadru didactic universitar din partea Universitatii de Arta „George Enescu” Iasi.

Spectatori prezenti vor avea si ei un cuvant de spus; astfel, se va oferi un premiu special de popularitate concurentului cu cei mai multi sustinatori. Premiile constau in 1.200 lei si  trofeul special Fii Vedeta Iasului pentru locul I, 400 de lei pentru locul II, 200 de lei pentru locul III, premiul de popularitate pentru cel mai sustinut artist si premiul Radio Iasi, ce consta in posibilitatea de a inregistra in mod gratuit trei cantece in unul dintre studiourile Radio Iasi.  

Concurentii calificati dupa probele preliminarii sunt :
1. Apetroaei Roxana Mihaela;
2. Cristea Oana;
3. Domsa Andreea Nicoleta;
4. Frigura Bianca Gabriela;
5. Luca Laura Elena;
6. Mititelu Nicoleta;
7. Niamtu Ionut Dragos;
8. Vornicu Diana Elena.  

Ateneul Tatarasi din Iasi este o institutie publica de cultura ce promoveaza, preia si dezvolta valorile culturale, educative si artistice ale orasului Iasi, cu finalitatea dezvoltarii spatiului cultural local si transformarea Iasului intr-un centru cultural european.

Activitatea institutiei antreneaza si include, prin intermediul manifestarilor culturale, diferite personalitati de prestigiu atat la nivel local, cat si din tara si din strainatate. De asemenea, Ateneul antreneaza un parteneriat activ cu societatea civila pentru realizarea de actiuni si evenimente in spiritul european al comunicarii si schimburilor culturale, fiind constant deschis la noi sugestii.

Search

aprilie, 2024