Ne vedem la Picnic?

Aflat la a treia editie, Picnicul organizat de Clubul Creatorilor din Iasi se va desfasura anul acesta pe pietonalul Stefan cel Mare. Tot ce trebuie sa aduceti este un izopren sau o patura, niste tartine sau/si fructe, o umbrela pentru umbra de tei, carti, jocuri, deschidere si bucurie. Ceaiul rece din flori de tei va fi adus de Clubul Creatorilor.  

  • Spatiul public este o platforma comuna si accesibila de exprimare si experimentare a orasului de catre locuitorii acestuia.

  • Spatiul public este pulsul care reflecta starea de ansamblu a societatii si este un teren care poate genera comunicare sociala.

  • Comportament vs Spatiu – ambele se influenteaza reciproc. Redefinirea mentala a spatiului public si incadrarea lui intr-un spectru generator de valori comportamentale. Identificarea individului cu spatiul public si intr-un alt mod decat cel obisnuit.

Prin urmare, in fiecare seara din zilele de 24, 25 si 26 mai, Clubul Creatorilor va provoaca sa experimentati spatiul public intr-un mod creativ.    

Sursa si credit foto: Facebook

Search

mai, 2024