Iesenii prind aripi la Red Bull Racing Can

Red Bull Racing Can invita iesenii priceputi sa dea frau liber imaginatiei si sa construiasca cea mai tare masinuta radio-comandata doar din canuri de Red Bull. Cei care se simt in stare sa accepte provocarea, mai au timp sa se inscrie pana pe 23 mai 2013, la ora 17.00.  

La Red Bull Racing Can pot participa echipe formate din 2 membri: un pilot si un „director tehnic”. Pentru a inscrie echipa, trebuie sa completati formularul de aici si sa fiti cat mai convingatori in descrierea proiectului, astfel incat sa va numarati printre cele 25 de echipaje de pe grila de start a competitiei. Red Bull Racing Can va ajunge la Iasi pe 30 mai, ora 16.00, in Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu.  

Red Bull Racing Can este o competitie dedicata studentilor, inginerilor indemanatici si pilotilor indrazneti. Trebuie sa-ti folosesti abilitatile de inginer pentru a construi cea mai cool caroserie. Aseaza masinuta la start si da tot ce poti in cursa, pentru ca indemanarea iti va fi pusa la grea incercare de sicane si curbe inselatoare. Insa merita, caci pe langa o tona de distractie, poti deveni Campionul Campusului la Red Bull Racing Can. 

Sursa si credit foto: www.redbull.ro/racingcan

Search

mai, 2024