Iasul a fost Forza ZU!

Peste 100.000 de de oameni au strigat aseara „Forza ZU” la Iasi, in cadrul celui mai mare concert de karaoke din tara. Cei 24 de artisti care au urcat pe scena, impreuna cu cei mai charismatici prezentatori de radio, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, au reusit sa adune o mare de oameni gata de distractie.  

Vizibil emotionat de multimea de fani care au invadat Piata Palatului din Iasi, Daniel Buzdugan a laudat orasul sau natal, pe moldoveni, pe tineri si pe romani, in general, pentru tot ceea ce au realizat in aceasta tara, urandu-ne sa avem un „Viitor Luminos”, cum altfel, decat alaturi de Radio ZU.  

Concertul a fost deschis de Cabron si hitul sau „Iarna pe val”, impreuna cu What’s Up si Iony, care au pregatit foarte bine atmosfera pentrul valul de artisti care urmau sa incante publicul iesean timp de mai bine de patru ore. Au urmat apoi Akcent, care ne-au amintit cum e sa nu „avem bani de bilet”, Elena Gheorghe, care a cantat la unison cu multimea piesa „Ecou”, Deep Central, Hi-Q, Lora, CRBL si Corina, care si-a aruncat jacheta in multime, in semn de multumire pentru entuziasmul publicului.  

Pauzele dintre interpretarile artistilor au fost condimentate de dialogurile dintre Mihai Morar si Daniel Buzdugan, dar si de cateva momente emotionate, cum ar fi intonarea Imnului Romaniei de cei peste 100.000 de oameni aflati in Piata Palatului.  

Cel mai mare karaoke din tara a continuat cu Andreea Banica, Antonia si Vunk, Puya, Connect-R, Sore si Inna, cu P.O.H.U.I. La un moment dat, toate luminile s-au stins pentru … Ruby! Dupa interpretarea ei, toti artistii au aparut pe scena si au cantat impreuna cu publicul Imnul Forza ZU.  

Fara indoiala, „spuma” a fost lasata pentru finalul concertului: Alex Velea si Smiley, uimiti de numarul mare de oameni stransi in fata Palatului, au tinut sa multumeasca fanilor pentru sustinerea lor si le-au dedicat melodia „Dincolo de cuvinte”. Horia Brenciu a facut ce i-a spus inima si a reusit sa energizeze publicul cu un cover dupa melodia „I want to break free” a celebrei trupe Queen, dar si cu un mix exotic de melodii precum „Danza Kuduro” si „Lambada”.  

Inevitabil, a fost bine in momentul in care Andra a aparut pe scena si a interpretat cele mai tari hituri ale sale, dar si o bucata din melodia populara „Canta cucul”, spre incantarea multimii. Apoi ne-am simtit ca la „20 de ani” alaturi de Voltaj! Concertul Forza ZU s-a incheiat cu BUG Mafia, intr-o explozie de aplauze.  

In cazul in care nu ati participat la cel mai mare concert de karaoke din tara, va invitam sa vedeti o galerie foto chiar din backstage aici. Totusi, noi suntem siguri ca tot Iasul a fost InOras aseara, la Forza ZU! 

Credit foto: Adrian Monoranu

Search

aprilie, 2024