Incepe Festivalul de teatru EuroArt 2013!

In perioada 20 – 26 mai 2013, se va desfasura a saptea editie a Festivalului de Teatru profesionist EuroArt Iasi. Pe langa spectacolele de teatru, publicul iesean va fi incantat si cu doua lansari de carte. Organizatorii acestui eveniment sunt Asociatia EUROARTIASI si Asociatia ARTES in parteneriat cu Fundatia Culturala TIMPUL. 

Programul Festivalului de Teatru profesionist EuroArt Iasi 2013 este:  

Luni, 20 mai

  • Ora 17.00: Lansare de carte Bogdan Ulmu – „JURNAL TEATRAL, 5”, la Galeriile GRUMAZESCU de pe strada Alexandru Lapusneanu;

  • Ora 18.00: Lansare de carte Andrei Maftei – „Dragostea lui Iar”, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, in corpul R (fosta cladire Romtelecom), in sala de conferinte de la etajul 5. Tot atunci vor concerta Adrian Bezna, Catalin Ungureanu, Cezar Popescu si Adela Farcas.

Marti, 21 mai

  • Ora 19.00: Spectacolul de teatru „Angajare de clovn” (de Matei Visniec), in regia lui Alexandru Gherman (asistent al maestrului Andrei Serban), la Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi, Sala Teatru la Cub. Pretul unui bilet este de 15 lei. – ANULAT!

Joi, 23 mai

  • Ora 19.00: Spectacolul de teatru „Prostii sub clar de luna” (de Teodor Mazilu), in regia lui Ovidiu Lazar, la Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iasi, Sala Teatru la Cub. Pretul unui bilet este de 32 de lei. Studentii si pensonarii au 50% reducere.

Vineri, 24 mai

  • Ora 19.00:  Spectacolul de teatru „Made in Moldova!” (de Constantin Cheianu), in regia lui Alexandru Greu, la Casa de Cultura a Studentilor. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Duminica, 26 mai 13

  • Ora 19.00: Spectacolul de teatru „Papagalita si curcanul” (de Robert Thomas), in regia lui Radu Nechifor, la Casa de Cultura a Studentilor. Pretul unui bilet este 15 lei;

  • Ora 19.00: Spectacolul de teatru „Jurnalui unui Nebun” (de Nikolai Vasilievici Gogol), in regia lui Ion Sapdaru, la Ateneul Tatarasi. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa intrati pe site-ul oficial al evenimentului.

 

Sursa si credit foto: www.euroartiasi.ro

Search

aprilie, 2024