Fii vedeta Iasului – editia a II-a.

Muzică de calitate, voci extraordinare şi mult talent sunt coordonatele serii de miercuri, 22 mai 2013, la Palas, cu ocazia concursului „Fii vedeta Iaşului!”.

Aproape 30 de ieşeni s-au înscris în concursul organizat de Ateneul Tătăraşi, însă doar opt au trecut de probele de foc menite să asigure un nivel ridicat al competiţiei. Au urmat apoi numeroase ore de pregătire muzicală şi coregrafică, cu specialişti care au împărtăşit experienţa şi cunoştinţele lor noii generaţii de artişti. Profesoara Mihaela Gârlea i-a îndrumat în evoluţia lor, lucrând diferenţiat cu fiecare concurent în parte, pentru a reuşi să le valorifice la maximum abilităţile vocale impresionante. Cu sau fără experinţă, fiecare concurent a beneficiat de un program de pregătire intens, care să îi aducă la un nivel ridicat de performanţă.

Munca lor va putea fi admirată şi aplaudată de iubitorii artei pe note muzicale, în cadrul galei celei de-a doua ediţii a concursului „Fii vedeta Iaşului!”, organizată în grădina Palas. Un spectacol la superlativ şi un mix de hituri internaţionale, de ieri şi de azi, vor fi oferite publicului ieşean de cei opt tineri talentaţi. Miercuri, pe 22 mai, de la ora 17.00, începe o seară magică pentru concurenţi, care vor avea oportunitatea de a scrie prima lor filă din jurnalul unui drum spre succes. La finalul acestui maraton muzical, condimentat cu momente oferite şi de alţi artişti ai Iaşului, unul dintre concurenţi va primi marele premiu, de 1.000 de euro. Desemnarea sa va fi realizată de un juriu format din profesionişti, ai unor instituţii locale cu expertiză în domeniu.

Ansamblul Palas se va transforma în scena de lansare a unor voci deosebite, concursul „Fii vedeta Iaşului!” având scopul de a forma concurenţi capabili să impresioneze publicul naţional şi chiar internaţional. Ateneul Tătăraşi şi Palas le oferă celor mai talentaţi tineri ieşeni prilejul de a demonstra pasiunea lor pentru muzică, iar publicul îi va răsplăti cu aplauzele de care au nevoie pentru a face un pas mai sus pe scena muzicală.  

Search

aprilie, 2024