38 de ani de Enrique Iglesias

Astazi il sarbatorim pe Enrique Iglesias, fiul renumitului cantaret de muzica latino Julio Iglesias si al jurnalistei de origine filipineza Isabel Preysler. Artistul a debutat in muzica in 1995, cu discul „Enrique Iglesias”, care s-a bucurat de un real succes in Europa latina.  Pana in anul 2000, Enrique a mai lansat doua albume in limba spaniola: „Vivir” (1997) si „Cosas del Amor”, dar si unul in limba engleza, intitulat „Enrique”. Cele trei materiale discografice au primit peste unsprezece discuri de platina si au fost comercializate in saptesprezece milioane de exemplare.  

In ultimii zece ani, Enrique Iglesias a mai lansat patru albume de studio, trei dintre ele fiind in limba engleza. Cantece precum „Bailamos”, „Hero”, „Be with You” sau „Do You Know? (The Ping Pong Song)” au castigat cele mai inalte pozitii ale clasamentelor de specialitate, Iglesias fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti contemporani  

In 2008, Enrique Iglesias a lansat doua albume de compilatie, ce contin cele mai cunoscute cantece ale sale, unul in limba engleza — „Greatest Hits” si unul in spaniola — „Enrique Iglesias: 95/08 Éxitos”. Rasplata prestatiei muzicale de calitate a lui Enrique Iglesias este reprezentata de cele sase premii Billboard castigate in anul 2009, dar si de cele peste saizeci de milioane de inregistrari vandute la nivel international.  

Cea mai proaspata stire legata de Enrique Iglesias va frange, cu siguranta, inimile fanelor sale: saptamana viitoare, artistul va pune burlacia in cui si se va casatori cu iubita lui, fosta jucatoare de tenis Anna Kournikova,  in cadrul unei ceremonii spectaculoase care va avea loc la Miami.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani” si casnicie fericita! 

Sursa: www.ro.wikipedia.org
Sursa foto: www.thejillboard.com

Search

mai, 2024