Photo Romania 2013

Photo Romania (PHR) este cel mai important festival de fotografie din Europa de Est, adunand la Cluj invitati din 20 de tari, fotografi internationali de renume si peste 100.000 de entuziasti ai fotografiei.  

A treia editie a festivalului propune fotografilor si iubitorilor de fotografie 75 de evenimente: expozitii si vernisaje, cursuri si workshop-uri de fotografie, concursuri foto, concerte si alte evenimente foto neconventionale.  

Sediul central al Photo Romania 2013 este vechea Gradina de Vara Boema, intr-o casa din centrul Clujului, construita in 1830 si redeschisa publicului larg cu prilejul festivalului, dupa 10 ani in care a fost abandonata.  

Printre invitatii speciali ai Photo Romania 2013 sunt fotografii Espen Rasmussen (Norvegia), Drew Gardner (UK), Giuseppe Parisi (Italia), Sebastian Magnani (Elvetia), Tadas Cerneauskas (Letonia) si romanii Radu Sigheti (Reuters), Thomas Campean (London News Pictures), Raed Kryshan (GSP), Simion Buia, Ionel Onofras si Dorel Gaina.  

Printre artistii care vor concerta in serile Photo Romania de la Gradina Boema sunt si Byron, Omul cu Sobolani, Lucia Maria, Vita de Vie si Whispering Woods. 

Sursa: Facebook

Search

mai, 2024