Google Glass: cum se folosesc ochelarii-computer

Google a publicat o „lectie video” despre computerul portabil sub forma de ochelari Google Glass, aratand cum trebuie utilizata tastatura si cum pot fi impartasite fotografiile cu prietenii. Ochelarii, care vor fi pusi in vanzare spre sfarsitul acestui an, contin o baterie, un computer miniatural, o camera de luat vederi si o legatura wireless la Internet.  

Ochelarii ii ofera utilizatorului un display ce poate fi activat printr-o comanda vocala sau tactila. Tehnologia incorporata in Google Glass ii ofera purtatorului posibilitatea de a face fotografii, de a filma, de a da share la informatii de pe contul de Google Plus, de a se orienta cu ajutorul hartii sau de a trimite e-mail-uri si de a verifica prognoza meteo.  

Fiecare privire pe care o arunca utilizatorul va fi imbogatita cu informatii suplimentare si totul va fi inregistrat. Mai mult, cel care poarta ochelarii-computer poate traduce limbi straine si efectua apeluri video.  

Project Glass a fost dezvaluit pentru prima data in luna februarie, cand Google a aratat pentru prima data cum va actiona interfata. 

Sursa: www.ziare.com

Search

aprilie, 2024