Concert caritabil cu soprana Felicia Filip

Pe data de 16 mai 2013, in Aula Bibliotecii Central Universitare (Aula BCU), iesenii au parte de un de moment cultural pe masura asteptarilor lor. Sub sloganul „Muzica aleasa pentru inimi deschise”, acestia sunt invitati sa ia parte la o reprezentatie culturala de exceptie. Soprana Felicia Filip va incanta publicul cu un concert de exceptie unde va interpreta piesele care au facut-o cunoscuta la nivel international ca „Noua regina a Traviatei”. Soprana de talie mondiala are un statut aparte in constelatia artistilor lirici datorita timbrului sau extraordinar, dar si datorita faptului ca este cunoscuta ca singura cantareata din lume care a castigat toate premiile importante „Mozart”.

Un alt moment deosebit al evenimentului este cel al corului Cantores Amicitiae, ale caror turnee de succes din Romania, Austria, Germania sau Belgia, i-au facut sa devina ambasadori ai pacii si prieteniei. Un program de exceptie ce include cantece corale cu muzica din toate genurile.

Fondat in anul 2007, cvartetul Symphonis are un repertoriu bogat pentru melomanii ce iubesc muzica de calitate cantata live la instrumente (vioara,viola,violoncel). Cvartetul Symphonis reprezinta placerea de a canta si de a va încanta sufletele.  

Biletele pentru eveniment vor fi putea fi achizitionate la pretul de 45 sau 65 RON din librariile Carturesti din Iulius Mall si Palas Mall. Banii obtinuti din vanzarea de bilete vor fi directionati catre renovarea scolii din Liteni, Belcesti, judetul Iasi, unde invata 450 de elevi in conditii greu de imaginat.

Pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, sunteti invitati sa accesati  pagina de Facebook Speranta pentru Educatie sau  site-ul oficial.

Search

mai, 2024