Viralul saptamanii: cea mai proasta incercare de parcare din lume

Filmarea unei tentative de parcare pe o strada din Belfast, Irlanda de Nord, a devenit viralul saptamanii. Materialul video are deja peste 2.500.000 de vizualizari si numarul acestora pare sa creasca de la o ora la alta.  

Protagonista filmarii este o soferita care incearca sa-si parcheze masina, timp de 30 de minute. Din nefericire pentru ea, cativa tineri, dupa ce i-au urmarit incercarile timp de 15 minute, au vazut si potentialul acestei povesti. Prin urmare, s-au apucat de filmat de la fereastra inca 15 minute, si apoi au urcat filmuletul pe YouTube. Pe langa situatia destul de amuzanta, comentariile tinerilor fac deliciul video-ului!  

Sub titlul „Cea mai proasta incercare de parcare paralela din lume”, materialul video a devenit in scurt timp viral, fiind preluat de tot Internetul. Pe site-ul BBC, stirea despre chinul soferitei este pe locul I la cele mai vizionate materiale.  

Intr-un final, soferita a reusit sa-si parcheze masina, cu ajutotul unui trecator. Victoria a fost sarbatorita de toti privitorii!

Vezi mai jos viralul saptamanii!

Sursa: www.totb.ro

Search

aprilie, 2024