Online Career Day 2013 – dezvoltare personala pentru cariera

Pe 28 mai 2013, incepand cu ora 17:00 are loc cea de-a saptea editie a Online Career Day cu tema Dezvoltare Personala pentru Cariera. Evenimentul este una dintre oportunitatile rare pentru Iasi prin care toti pasionatii de dezvoltarea carierei si dezvoltare personala se pot intalni si afla informatii de prima mana chiar de la sursa – profesionistii in domeniile cariera, dezvoltare personala si online.  

„Datorita succesului inregistrat de editia de anul trecut, acum organizam o editie speciala la care sunt asteptati peste 500 de participanti. Si anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personala deoarece inainte de a ne dori sa avem o cariera de succes e nevoie sa fim pregatiti pentru asta si sa stim cum putem atrage succesul in viata noastra. Garantez ca si anul acesta toti participantii vor avea parte de revelatii personale care le vor influenta de acum incolo drumul in cariera” declara Cristi Lucan, Producatorul Online Career Day.  

Sase profesionisti ne vor impartasi din experienta si pasiunea lor pentru dezvoltare personala si cariera, despre ce conteaza cu adevarat cand vine vorba de succes, ne vor vorbi despre realizari si posibilitati pe o piata afectata de criza si ne vor ajuta sa ne gasim mai repede drumul sau directia in cariera.  

Foarte important: va veti intalni cu oameni care lucreaza de ani de zile in domeniu si care va vor vorbi din experienta lor, autentica si reala, cu bune si cu rele, direct, fara cosmetizari, exact asa cum se intampla in viata reala – nu din carti. 

Speakeri

Alma Andrei ne va impartasi secretele unui consilier in cariera, care sunt obstacolele pe care le putem intalni si ce riscuri trebuie asumate pentru a avea o cariera de succes.  

Crina Penteleychuk ne va arata de ce motivatia face diferenta in ochii unui angajator si cum sa avem atitudinea cea mai potrivita, iar Gabriela Zboiu ne provoaca sa descoperim ce ne motiveaza cu adevarat in viata si care este concret rolul banilor si al influentei in cariera.  

Stefan Andrei ne impartaseste ce a simtit cand si-a inceput cariera pe cont propriu, care sunt provocarile si cum putem reusi in cariera prezentandu-ne propria sa reteta de succes.  

Bogdan Pantoc ne va arata cum putem sa castigam mai bine lucrand pe cont propriu decat in orice multinationala si cand este momentul sa fim pe cont propriu, iar Cristi Lucan ne impartaseste din propria poveste despre victimizare, despre cum statul, criza sau iubita/sotia sunt de vina pentru tot ce ni se intampla si care este intrebarea magica pentru a iesi din acest cerc si a reusi din nou. De asemenea, vom afla de ce disciplina si organizarea nu sunt importante pentru a reusi in cariera si cum ne putem focusa pe lucrurile cu adevarat importante.   

Organizatorii au pregatit si peste 100 de premii pentru participanti si pe langa asta ne garanteaza ca vom pleca de la eveniment privind altfel tot ce inseamna modelele de reusita.   

Participarea la eveniment este gratuita si se face exclusiv pe baza de inscriere pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro.  

Search

decembrie, 2022