Speak One a lansat P.U.H.O.I. (Cover Carla’s Dreams)

Speak One a lansat un cover special dupa cea mai comentata piesa a momentului in Romania: Carla’s Dreams – „P.O.H.U.I.”. Special pentru ca nu este doar o alta interpretare a piesei, ci  contine si un mesaj care indeamna la prietenie si la unitate.  

Coverul lui Speak se numeste „P.U.H.O.I.”, titlu ce vine de la: pamant, unitate, harta, oameni, ideal, si vorbeste despre puhoiul de oameni care vorbesc aceeasi limba si, indiferent de accentul fiecaruia, sunt romani si ar trebui sa fie uniti.  

„P.U.H.O.I.  este o piesa despre intelegere si prietenie, dedicata romanilor de peste tot si mai ales fratilor de peste Prut. Mi-am dorit sa le transmit ca suntem la fel, dar ca putem fi mai buni, mai solidari, mai curajosi. Ne desparte doar o linie imaginara, dar ne unesc idealurile…”, spune Speak.  

Videoclipul piesei „P.U.H.O.I.”  surprinde scene filmate spontan de trei tineri vopsiti pe fata in culorile drapelului romanesc. Fara un scenariu prestabilit, cei trei au iesit pe strazile din Bucuresti cu zeci de mesaje motivationale adresate romanilor de pretutindeni.  

Puteti asculta melodia mai jos. Cum vi se pare?  

Sursa: www.bestmusic.ro

Search

mai, 2024