Azi incep Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Moscova

In perioada 17 – 21 aprilie 2013 are loc cea de a V-a editie a Campionatelor Europene de gimnastica artistica – individual (masculin si feminin), la Moscova. Rusia a mai gazduit editiile din 1998 (St. Petersburg) si 1987 (Moscova).  

Uniunea Europeana de Gimnastica a anuntat inca de anul trecut ca cea de-a V-a editie a Campionatelor Europene Individuale de gimnastica artistica, masculina si feminina, din 2013, va avea loc la Moscova, in loc de Kazan. Anuntul a fost facut la incheierea intalnirii bilaterale dintre presedintele UEG, Georges Guelzec, si directorul forului, Kirsi Erofejeff-Engman, cu reprezentantii federatiei de profil din Rusia. UEG nu a anuntat insa si motivul pentru care s-a renuntat la gazda initiala, Kazan.  

Romania va fi reprezentata anul acesta la Moscova de: Sandra Raluca Izbasa, Larisa Andreea Iordache, Diana Laura Bulimar, Flavius Koczi, Vlad Bogdan Cotuna, Andrei Ursache si Andrei Vasile Muntean.  

Editia CE individuale din 2011 a avut loc la Berlin, in cadrul acesteia sportivii romani obtinand trei medalii de aur la aparate (Flavius Koczi – sol, Sandra Izbasa – sarituri si sol), doua de argint (Flavius Koczi – individual compus, Diana Chelaru – sol) si una de bronz (Amelia Racea – individual compus).  

Le uram mult succes gimnastilor nostri! 

Sursa: www.protv.ro
Sursa foto: www.epochtimes-romania.com

Search

aprilie, 2024