39 de ani de Victoria Beckam

Femeie de afaceri, creatoare de moda, scriitoare, actrita si cantareata de origine britanica, Victoria Caroline Beckham este probabil cea mai invidiata femeie din lume, atat pentru viata sa profesionala, cat si pentru cea personala. Victoria este casatorita cu fotbalistul David Beckham si au impreuna patru copii. In 2009, averea cuplului era estimata la 125 milioane £. 

Artista si-a castigat popularitatea la sfarsitul anilor ’90, cand s-a alaturat formatiei pop Spice Girls si a fost poreclita „Posh Spice” de revista britanica Top of the Pops. Dupa Spice Girls a urmat o cariera muzicala solo, in decursul careia a lansat mai multe discuri single. Primul dintre acestea, „Out of Your Mind”, a ajuns pe locul al doilea in UK Singles Chart. In 2012, cele patru dive britanice ale formatiei Spice Girls s-au reunit pentru ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.  

Victoria Beckham a cunoscut si mai mult succes pe plan international odata cu cariera in moda. Si-a creat propria linie de ochelari de soare si de parfumuri, intitulata „Intimately Beckham”.  In asociere cu casele de moda Samantha Thavasa si Chen Shiatzy, ea a produs o gama de genti de mana si de bijuterii. In plus, Beckham a lansat doua carti best-seller: o autobiografie si un ghid de moda.  

Beckham a participat in cinci documentare si emisiuni de televiziune despre ea, inclusiv „Being Victoria Beckham”, „The Real Beckhams” si „Victoria Beckham: Coming to America”. De asemenea, a aparut intr-un episod al serialului de televiziune american „Ugly Betty” si a facut parte din juriul emisiunilor „Project Runway”, „Germany’s Next Topmodel” si „American Idol”.  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”! 

Sursa: www.ro.wikipedia.org
Sursa foto: www.bebelu.ro

Search

mai, 2024