Fan, piscina si o capra – noul spot publicitar pentru Facebook Home

Cu ocazia lansarii aplicatiei Facebook Home, Marck Zuckerberg a prezentat lumii intregi si spotul publicitar pentru noul lor produs, „Airplane”. In acel moment, multa lume s-a intrebat care este legatura intre niste tipi dezbracati bagati in compartimentele pentru bagaje ale unui avion, doua drag queens, un copil ciudat si pisici care zburda nestingherite.  

Daca cei de la Facebook au vrut sa adune toata ciudatenia din lume intr-o singura reclama, iata ca au reusit! Ideea care reiese din spot este ca Facebook Home iti asigura o interactiune constanta cu ceilalti utilizatori, indiferent de locul in care te afli. Asadar, aplicatia este solutia perfecta pentru a fi la curent cu ce fac prietenii tai si pentru a-i avea tot timpul cu tine in deplasari prin intermediul ecranului principal de la smartphone.  

Pe 12 aprilie, odata cu lansarea aplicatiei Facebook Home in Google  Play, cei de la Facebook au revenit cu un nou spot, „Launch Day”, marcat de cateva momente ciudate, insa care reuseste sa puna accentul pe aplicatie si avantajele sale. Asta daca ignoram capra de pe birou care tipa la Zuckerberg, fanul, piscina si toate celelalte elemente care prind viata cu ajutorul Facebook Home. Clipul publicitar este filmat in sediul Facebook din Menlo Park, iar cei care apar in spot sunt chiar cei care au realizat aplicatia.  

Voua cum vi se par cele doua spoturi? Ati incercat aplicatia Facebook Home?   

Sursa: www.mashable.com

Search

mai, 2024