Ideile tale schimba Iasul

Fundatia Comunitara Iasi lanseaza fondul „Ideile Tale Schimba Iasul”. Pana la finalul anului 2013, oricand iti va veni o idee care sa aduca o schimbare in orasul Iasi, esti invitat sa o impartasesti cu cei de la Fundatia Comunitara Iasi si ei s-ar putea sa ti-o finanteze.  

Fondul „Ideile Tale Schimba Iasul” are ca scop stimularea si sustinerea initiativelor care vizeaza o schimbare pozitiva la nivelul orasului. Domeniile vizate de proiectele depuse pot fi: educatie, civism, antreprenoriat social, arta, fara insa a se limita la acestea.  

Fondul se adreseaza ONG-urilor, grupurilor de initiativa, asociatiilor de proprietari si, in general, tuturor celor care vor sa faca o schimbare in comunitatea locala, in beneficiul unui numar cat mai mare de persoane.

Valoarea totala a fondului este de 30.000 lei, iar suma cu care poate fi finantat un proiect este cuprinsa intre 2.000 si 5.000 lei. Contributia financiara a aplicantului trebuie sa fie in valoare minima de 10% din valoarea totala a proiectului, iar altii 10% trebuie sa reprezinte contributia in natura.

Cei ce doresc sa aplice pentru a obtine o finantare pentru ideea lor, o pot face respectand doua etape principale:

  • completarea unei scrisori de intentie;

  • completarea unei cereri de finantare.

Depunerea scrisorilor de intentie se poate face in orice moment al lunii, urmand ca acestea sa fie jurizate intre zilele 3-10 ale lunii urmatoare. Echipele care s-au calificat in aceasta etapa au doua saptamani la dispozitie pentru a completa cererea de finantare. Decizia finala va fi anuntata dupa analiza aplicatiei de catre un comitet de juriu.

Toate informatiile cu privire la acest fond, precum si la documentele necesare aplicatiei pot fi gasite aici.  

Tu cum ai vrea sa schimbi Iasul? 

Sursa: http://fonduri.fundatiacomunitaraiasi.ro

Search

mai, 2024