StudentObike pe strazile Iasului

La Iasi, incepand de ieri, 10 aprilie 2013, s-a dat frau liber proiectului anual de bike-sharing destinat centrelor universitare, StudentObike. Proiectul pune gratuit la dispozitia studentilor ieseni 50 de biciclete care pot fi inchiriate de la centrul din Campusul studentesc „Tudor Vladimirescu”.

„Ca noutate, in acest an utilizatorii StudenObike pot inchiria bicicletele si pentru 24 de ore. Atfel, cei care inchiriaza bicicletele intre orele 15:00 si 17:00 au posibilitatea de a le folosi pana a doua zi”, a declarat Bogdan Ionete, project manager in cadul Asociatiei Green Revolution pentru Green Report.

Noul sezon StudentObike a fost marcat luni, 1 aprilie, la Bucuresti, prin deschiderea celor trei centre de bike-sharing gratuit: doua din incinta Universitatii Politehnica – unul la Rectorat si unul in Regie, si unul in Piata Romana la Academia de Studii Economice. Pe 8 aprilie a fost redeschis si centrul de la Cluj, in Complexul Studentesc Hasdeu al Universitatii Babes Bolyai.  

StudentObike este primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat studentilor din cinci centre universitare, aflate in Bucuresti, Brasov, Cluj- Napoca si Iasi.  Proiectul a fost lansat in octombrie 2010, de Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution.    

Sursa: www.green-report.ro
Sursa foto: www.libertatea.ro

Search

mai, 2024