Dragoste si show la concertul Loredanei

Turneul national al Loredanei Groza, „Dragoste”, s-a incheiat aseara la Iasi, intr-o atmosfera cu adevarat exceptionala! Artista a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca este un artist total, care a reusit sa se reinventeze si sa domine piata muzicala actuala, atat cu melodii noi, cat si cu slagarele sale, care inca se pastreaza bine in sufletele fanilor.  

Cum era de asteptat, Lori a inceput concertul cu single-ul „Apa” feat. Cabron, care a reusit sa energizeze publicul instantaneu. „In seara asta lasam toate grijile si problemele afara. Ne bucuram doar de muzica!”, a fost indemnul artistei, aplaudat de toata lumea.  

Loredana ne-a povestit apoi cum si-a inceput cariera muzicala, melodia pe care si-a facut debutul si a dat drumul cantecelor sale mai vechi („Ma intreb ce sa fac”), dar la fel de actuale pentru fanii ei. Alaturi de diva a urcat pe scena si o parte din juniorii Operei Nationale Romane de la Iasi. Printre „Macarale”, amintiri de la „16 ani” si „Ridica-ma la cer”, si-au facut aparitia si o multime de oameni dragi pentru cantareata, „vocile Romaniei” Cristi Nistor, Oana Brutaru si Canaf, dar si Cabron cu hit-ul sau „Iarna pe val”.  

Din acest concert nu putea lipsi taraful, cu care Loredana a facut un show de milioane, pe ritmuri care au ridicat toata sala in picioare. Fara indoiala, cel mai fierbinte moment al serii a fost dansul la bara al lui Larry, unul dintre dansatorii Loredanei, care a reusit sa starneasca multe aplauze si chicoteli. Artista ne-a oferit si ultimele vesti din lume: anul acesta, ea este Ambasadoarea statiunii Mamaia, careia i-a dedicat si o melodie ce a fost fredonata de intreaga sala.  

Una peste alta, concertul Loredanei a fost o adevarata explozie de culori, lumini, muzica buna, distractie si emotii. Am plecat de la spectacol cu melodiile sale in gand, si cele vechi si cele noi, si credem ca acesta este lucrul cel mai important. 

Am surprins concertul in cateva fotografii si intr-un video ce-l infatiseaza pe Larry, dansatorul lui Lory, dansand la bara.

Cel mai nou album Loredana Groza, „Dragoste”, a fost lansat pe data 16 noiembrie 2012 impreuna cu MediaPro Music. El include 18 piese si un bonus track, printre care „Ochii din vis”, „Automatic Love”, „Sexting”, „Coborata din Rai”, „El Dorado”, „Smile” si hitul „Apa”.

   

Sursa foto: www.audiopub.files.wordpress.com

Search

mai, 2024