Concurs de fotografie: Turist in orasul meu

Mediafax.ro a lansat pe 2 aprilie 2013 o campanie destinata promovarii oraselor din Romania, prin care indeamna locuitorii sa isi prezinte singuri cele mai frumoase locuri din orasele lor si sa adune cat mai multi sustinatori, prin intermediul platformei puse la dispozitie.  

Campania se va desfasura exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, in care participantii trebuie sa incarce o imagine reprezentand un loc deosebit din orasul lor, alaturi de o scurta descriere si apoi sa stranga cat mai multe voturi. Fiecare participant se va inregistra in concurs, introducandu-si numele si adresa de email si va putea incarca o singura fotografie, pe orasulmeu.mediafax.ro.  

Campania „Turist in orasul meu” va dura trei saptamani, iar la final vor fi desemnati trei castigatori, in ordinea numarului de voturi adunate. Premiile acordate constau in pachete turistice, oferite de TUI Travel Center:

  • Premiul I este un circuit in mai multe orase din Romania, iar castigatorul poate alege din patru variante disponibile.

  • Premiile al II-lea si al III-lea sunt reprezentate de doua weekend-uri la Poiana Brasov si, respectiv, Predeal.

In completarea competitiei intre participanti vor fi contorizate voturile adunate in total de catre orase, formandu-se, astfel, un top al oraselor. Orasul cu cele mai multe voturi va beneficia de o galerie pe www.mediafax.ro, cu fotografii realizate de fotografii Mediafax Foto.  

Pentru mai multe informatii, intra pe orasulmeu.mediafax.ro.

Search

mai, 2024