27 de ani de Leighton Meester

XOXO! Fani „Gossip Girl”, sunteti pe receptie? Sarbatorita noastra de astazi este frumoasa Leighton Meester sau Blair Waldorf, cum este cunoscuta de cei care urmaresc serialul care surprinde viata unor tineri nu doar foarte frumosi, ci si putred de bogati, din Upper East Side, New York.  

Actrita, cantareata si manechin, Leighton a fost nascuta in inchisoare, unde mama ei ispasea o pedeapsa de 10 ani pentru trafic de droguri. Actrita si-a facut studiile la Professional Children’s School din New York si a inceput o cariera de model, lucrand la o campanie Ralph Lauren regizata de Bruce Weber si fotograful Sofia Coppola. La varsta de 14 ani s-a transferat la o scoala privata si a absolvit cu un an mai devreme decat colegii sai  

Si-a facut debutul in film cu pelicula „Lege si Ordine”, in 1992, urmand apoi aparitii in „Surface”, „Entourage”, „CSI: Miami”, „8 Simple Rules”, „24”, „7th Heaven” si „House M.D.”.  

Pe langa rolurile din seriale, Leighton a facut o impresie buna criticilor si in cateva lungmetraje, printre care „Date night” (2010), „Country Song” (2010), thriller-ul „The Roommate” (2011), „The Oranges” (2011) si „That’s my boy” (2012).  

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani” si o cariera cat mai indelungata in cinematografie! 

Sursa: www.cinemagia.ro  
Sursa foto: www.fanpop.com

Search

aprilie, 2024